קציצות חזה עוף מצופות חיטה מלאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות חזה עוף מצופה חיטה מלאה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 641 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חרדל דיז'ון, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קציצות עוף מצות מצופה קרום, קציצות עוף מצופות בייגלה עם פירה כרובית וארוגולה, ו חזה עוף מצופה תבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום מברשת לסכל קלות עם שמן זית. לטף את חזה העוף יבש עם מגבת נייר ועונה אותם בנדיבות עם מלח ופלפל.
בקערה קטנה, למזג יחד את החרדל ומיונז. מעיל החלק העליון של כל חזה עוף באופן שווה עם כ 1 כף של התערובת.
מורחים את פירורי הלחם על צלחת רדודה.
מגלגלים את שדי העוף בהם בעדינות, לוחצים בחוזקה כדי לצפות אותם באופן שווה.
מעבירים את העוף לסדין אפייה מצופה בנייר כסף ואופים עד מבושל דרך, 12 עד 14 דקות. התאם את טמפרטורת התנור לצלות ולבשל עד שהקרום הוא חום זהוב ופריך, 1 עד 2 דקות יותר. עבור חלופה בריאה אצבעות עוף, לשרת את cutlets פרוס לחתיכות 2 על ידי 4 אינץ'.
כדי להכין פירורי לחם, התנור הראשון מחממים ל 163°.
חותכים 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה לקוביות 1 אינץ ' ומפיצים אותם בשכבה זוגית על גיליון עוגיות.
אופים עד חום זהוב, כ -12 דקות.
הסר ולתת מגניב, ואז להעביר את הקוביות למעבד מזון מצויד מצורף הלהב. לעבד עד הלחם יוצר פירורים גסים.