קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

קציצות חזיר איטלקיות עם פלחי תפוח אדמה

קציצות חזיר איטלקיות עם פלחי תפוח אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קציצות חזיר איטלקיות עם טריזי תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 660 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, פירורי לחם, לארוז בשר חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 94%. מתכונים דומים: פלחי תפוחי אדמה איטלקיים, פלחי תפוחי אדמה איטלקיים אפויים, ו צלעות חזיר בתנור עם פלחי תפוחי אדמה קלויים.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לזרוק טריזי תפוחי אדמה בתוך פח קלייה גדול עם 1 כף שמן ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
פרוש בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
אופים במשך 35-45 דקות, פונה באמצע הדרך, עד חום זהוב פריך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, מניחים את פירורי הלחם בקערה ערבוב להרטיב עם 2 כפות מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
מוסיף את הבשר, פרמזן, פטרוזיליה, שום וגרידת לימון. עונה, לערבב היטב, ואז לעצב לתוך 4 גדול, קציצות שטוחות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בשר טחוןבשר טחון
7
מחממים את השמן שנותר במחבת ומבשלים את הקציצות ל-7 דקות בכל צד, או עד שיש להם קרום זהוב ומבשלים דרכו (לחלופין, מבשלים על האש).
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מגישים עם טריזים וסלט עגבניות ורוקט, אם אתה רוצה
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו