קציצות חזיר איטלקיות עם פלחי תפוח אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קציצות חזיר איטלקיות עם טריזי תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 660 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, פירורי לחם, לארוז בשר חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 94%. מתכונים דומים: פלחי תפוחי אדמה איטלקיים, פלחי תפוחי אדמה איטלקיים אפויים, ו צלעות חזיר בתנור עם פלחי תפוחי אדמה קלויים.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לזרוק טריזי תפוחי אדמה בתוך פח קלייה גדול עם 1 כף שמן ומיץ לימון.
אופים במשך 35-45 דקות, פונה באמצע הדרך, עד חום זהוב פריך.
בינתיים, מניחים את פירורי הלחם בקערה ערבוב להרטיב עם 2 כפות מים קרים.
מוסיף את הבשר, פרמזן, פטרוזיליה, שום וגרידת לימון. עונה, לערבב היטב, ואז לעצב לתוך 4 גדול, קציצות שטוחות.
מחממים את השמן שנותר במחבת ומבשלים את הקציצות ל-7 דקות בכל צד, או עד שיש להם קרום זהוב ומבשלים דרכו (לחלופין, מבשלים על האש).
מגישים עם טריזים וסלט עגבניות ורוקט, אם אתה רוצה