אם יש לך שום, ביצה, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . עם כפית מתכונים דומים: קציצות טונה אסיאתיות עם קינואה אטריות שומשום, קציצות חזיר אסיאתיות, ו קציצות סלמון אסיאתיות.
הוראות
1
בקערה גדולה, מערבבים טונה, ביצה, פירורי לחם, בצל ירוק ושום. מערבבים רוטב סויה, רוטב טריאקי, קטשופ, שמן שומשום ופלפל לתוך התערובת. טופס את התערובת לתוך כ 6 קציצות בעובי 1 אינץ'. מפזרים קלות כל פטי מכל הצדדים עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טריאקי
פירורי לחם
בצל ירוק
שמן שומשום
רוטב סויה
קמח תירס
קטשופ
שום
פלפל
טונה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני. מטגנים כל קציצה כ 5 דקות בכל צד, עד חום זהוב.
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו השמורה טינגה ריו עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.