קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילי אדום ופרסקו קווסו
ניתן להכין את המתכון קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילי אדום וקוסו פרסקו בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 614 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם בצל, ג'לפנו, אורגנו מקסיקני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. נסו ממלות עם פרסקו קווסו ורוטב עגבניות חרוך, צ'ילה-סלט פירות מתובל עם פרסקו קווסו, ו פוסול חזיר אדום עם בצל כבוש ופרסקו קווסו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מטחנת בשר המופעלת ביד
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)
1
מחממים את השמן במחבת מטגן גבוהה בגודל 12 אינץ ' על אש גבוהה. מבשלים את הבצל והג ' לפנוס עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות, ואז מערבבים פנימה את אבקת הצ ' ילי והכוסברה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה
3
יוצקים 1 כוס מים ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מערבבים פנימה את הצ ' יפוטלים והעגבניות ומביאים לרתיחה, ואז מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -20 דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור ודבש, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שמן פלפל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מקציפים פנימה את הקרמה, ואחריה הכוסברה, ומתאימים את התיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קרם מקסיקני
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
לקציצות המקסיקניות: טוחנים את הבשרים הקוביות בעזרת מטחנת בשר המופעלת ביד עם צבע בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)
7
שלב את הבשרים הטחונים עם השום והביצה בקערה גדולה, ואז הוסף 1/4 כוס מהכוסברה, הגבינה, אבקת הצ ' ילי של ניו מקסיקו, אורגנו מקסיקני, כמון ופלפל קאיין. מערבבים בעדינות יחד עד לאיחוד. מתחילים לערבב את פירורי הלחם, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת מחזיקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מקסיקני
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מערבבים מעט מלח ופלפל שחור, ויוצרים את הבשר לכדורים בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מחממים את שמן הזית במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית. מבשלים את הקציצות, הופכים מדי פעם, עד להשחמה כולה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
יוצקים פנימה את ציר העוף ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ברובו והקציצות פשוט מבושלות, 5 עד 7 דקות יותר.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.