קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילי אדום ופרסקו קווסו

קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילי אדום ופרסקו קווסו
ניתן להכין את המתכון קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילי אדום וקוסו פרסקו בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 614 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם בצל, ג'לפנו, אורגנו מקסיקני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. נסו ממלות עם פרסקו קווסו ורוטב עגבניות חרוך, צ'ילה-סלט פירות מתובל עם פרסקו קווסו, ו פוסול חזיר אדום עם בצל כבוש ופרסקו קווסו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מטחנת בשר המופעלת ביד
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
1
מחממים את השמן במחבת מטגן גבוהה בגודל 12 אינץ ' על אש גבוהה. מבשלים את הבצל והג ' לפנוס עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות, ואז מערבבים פנימה את אבקת הצ ' ילי והכוסברה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
יוצקים 1 כוס מים ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מערבבים פנימה את הצ ' יפוטלים והעגבניות ומביאים לרתיחה, ואז מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -20 דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור ודבש, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שמן פלפלשמן פלפל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מקציפים פנימה את הקרמה, ואחריה הכוסברה, ומתאימים את התיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
לקציצות המקסיקניות: טוחנים את הבשרים הקוביות בעזרת מטחנת בשר המופעלת ביד עם צבע בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
7
שלב את הבשרים הטחונים עם השום והביצה בקערה גדולה, ואז הוסף 1/4 כוס מהכוסברה, הגבינה, אבקת הצ ' ילי של ניו מקסיקו, אורגנו מקסיקני, כמון ופלפל קאיין. מערבבים בעדינות יחד עד לאיחוד. מתחילים לערבב את פירורי הלחם, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת מחזיקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מקסיקניאורגנו מקסיקני
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מערבבים מעט מלח ופלפל שחור, ויוצרים את הבשר לכדורים בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מחממים את שמן הזית במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית. מבשלים את הקציצות, הופכים מדי פעם, עד להשחמה כולה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
יוצקים פנימה את ציר העוף ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ברובו והקציצות פשוט מבושלות, 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
11
מעבירים לפלטת הגשה ומעליהם רוטב עגבניות צ ' ילי אדום, פרסקו קווסו ועלי כוסברה נוספים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
Queso FrescoQueso Fresco
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום

מרכיבים

2(חוֹרֶף)רוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שזיפים ומיץ שלהם, מעובד עד חלקהעגבניות שזיפים ומיץ שלהם, מעובד עד חלקה2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ניו מקסיקו אבקת צ'יליניו מקסיקו אבקת צ'ילי1ל -2 פלפלי צ'יפוטלה באדובו, מעובדים עד לקבלת תערובת חלקהל -2 פלפלי צ'יפוטלה באדובו, מעובדים עד לקבלת תערובת חלקה151אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'וריסו, קר מאוד, קוביותצ'וריסו, קר מאוד, קוביות151אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'אק, קר מאוד, קוביותצ'אק, קר מאוד, קוביות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה קצוצה דק, בתוספת תוספת לקישוטכוסברה קצוצה דק, בתוספת תוספת לקישוט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינה מגוררת טרי Cotijaגבינה מגוררת טרי Cotija1גדולביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות4ריבס, קצוץ טרי או קפואעלי כוסברה טריים, לקישוטעלי כוסברה טריים, לקישוט2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1(יכול להיות או להרחיק)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון1ציפורןדבש, לפי הטעם, אופציונלידבש, לפי הטעם, אופציונלי1חלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קרם מקסיקניקרם מקסיקני2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מקסיקניאורגנו מקסיקני1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם pankoפירורי לחם panko151אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר התחת, קר מאוד, קוביותחזיר התחת, קר מאוד, קוביות4ריבס, קצוץ טרי או קפואפרסקו קווסו, לקישוטפרסקו קווסו, לקישוט1( חצילים)בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.