קרוסטיני סלמון מעושן קלאסי
קרוסטיני סלמון מעושן קלאסי הוא מתאבן המשמש 20. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 17 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם לימונים, בצל אביב, צלפיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו סלמון מעושן קרוסטיני, סלמון מעושן קרוסטיני, ו סלמון מעושן קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סלמון לרצועות דקות.
מערבבים גבינה עם בצל האביב וצלפים. לאחסן במקרר עד 2 ימים.
מורחים כל קרוסטיני עם תערובת הגבינה, העליון עם רצועה של סלמון.
עבור בסיסים crostini, לחתוך כל אחד baguettes 4 לתוך 20 פרוסות, ס " מ עבה, משליך מסתיים.
טפטוף עם שמן זית ולמקם מתחת לגריל. מבשלים 2-3 דקות עד הזהב קל, ואז להתהפך ומבשלים עוד 1-2 דקות עד הזהב פריך בכל רחבי. לעשות את זה בקבוצות ולאחסן במיכל גדול, אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורוד נוצץ, יין מבעבע, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור קרוסטיני. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.