קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

קרוסטיני עם עדשים וסלט זית ירוק

קרוסטיני עם עדשים וסלט זית ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Crostini עם עדשים וסלט זית ירוק. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך עלה דפנה, שמן זית, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירוק זית גבינת עיזים Crostini, מולים מאודים צ'ילה-עם זית ירוק Crostini, ו סלט עדשים עם גבינת עיזים Crostini מתכון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
2
בסיר בינוני, בנדיבות לכסות את העדשים עם מים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל, שום, עלה דפנה וצ ' ילה מיובשת ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהעדשים רכות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים את העדשים, שומר 1/4 כוס של נוזל הבישול; להשליך את עלה המפרץ וצ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה בינונית, מחית 1 כוס של עדשים עם מחית תפוחי אדמה, ולאחר מכן מערבבים את העדשים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הזיתים, סלרי, שאלות, 1/4 כוס שמן זית וחומץ. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בכוס 1/4 השמורה של נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
7
מסדרים את פרוסות הלחם על גיליון עוגיות ואופים במשך כ 8 דקות או עד פריך ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
8
טפטוף את crostini עם שמן זית בנדיבות כפית את סלט עדשים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
9
מקשטים את הקרוסטיני עם רסיסי צ ' ילה האדומה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך