קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרמל-בראוניז קשיו

קרמל-בראוניז קשיו
המתכון קרמל-בראוניז קשיו יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 532 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, מלח, שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו בראוניז קשיו-קרמל, בראוניז קשיו קרמל, ו בראוניז קשיו קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את הבראוניז: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מרפדים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' ביריעת נייר אלומיניום, ומקפידים לכסות את הפינות והדפנות. חמאה קלות את נייר האלומיניום, כולל פינות ודפנות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בקערה של דוד כפול מעל מים רותחים, שלבו את החמאה והשוקולד הלא ממותק הקצוץ. ערבוב לעתים קרובות, חום עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים את הביצים והווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את הקמח המנופה ומערבבים רק עד שהקמח נעלם. מערבבים פנימה את נתחי השוקולד החצי מתוקים או המרירים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
דבש הדריםדבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים כ-30 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. זמן האפייה יהיה ארוך יותר אם אתה משתמש בתבנית מתכת. אל תאפו יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעבירים את המנה לרשת ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1
יוצקים את השמנת לקערת הדוד הכפול מעל מים רותחים. פורשים קרמל ומכניסים אותם לקערה. תוך ערבוב תדיר למניעת הדבקה, שלבו את השמנת והקרמל עד שהתערובת הופכת הומוגנית וחלקה. מורידים את התערובת מהאש וממשיכים לערבב עד שהקרמל נעשה מעט סמיך יותר והתערובת מתחילה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים קורט מלח והווניל ומערבבים. קוצצים גס את הקשיו ומקפלים אותם לתערובת הקרמל עד שהאגוזים מצופים לחלוטין בקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קשיוקשיו
דבש הדריםדבש הדרים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
יוצקים תערובת מעל החלק העליון של בראוניז מקורר להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מקררים את הבראוניז עד להתייצבות הקרמל, בערך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
מוציאים בראוניז מהתבנית על ידי אחיזת דפנות נייר האלומיניום והרמתם מהתבנית. בעזרת סכין משוננת חותכים את הבראוניז לריבועים בגודל 2 אינץ'. אלה יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום במשך 2 ימים או במיכל מכוסה במקרר במשך 4 ימים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות