קרפים ערמונים עם פטריות שמנת
קרפים ערמונים עם פטריות שמנת נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 277 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל, קורנית, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קרפים עם קרם ערמונים, קרפים קמח ערמונים (necci) עם ריקוטן ודבש, ו ערמונים, קרפים קינואה עם דומדמניות אדומות וקרם ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים בבלנדר ומערבבים עד צורות הבלילה דקות. צנן את הבלילה לפחות 1 שעה לפני השימוש. זה יכול להיות מאוחסן במקרר עד 24 שעות.
מחממים מחבת nonstick nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני.
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת עם כמה חמאה מומסת שמורות למטרה זו.
מערבבים את הבלילה הצוננת.
הוסף כ 2 כפות של הבלילה למחבת תוך מערבולת זה. זה מבטיח שכבה דקה של הבלילה בכל רחבי המחבת. אתה רוצה קרפים דקים.
בואו קרפ לבשל במשך כ -30 שניות או עד שהוא מקבל זהב קל. טאק בצדדים עם מרית גומי. באמצעות מרית או אפילו הידיים שלך (זהיר!), במהירות להעיף את קרפ מעל ולסיים בישול. הקרפ הראשון הוא בדרך כלל מבחן אחד, אז אל תדאג אם זה נדבק.
העבר אותו לצלחת וחזור עם שאר הבלילה. תערום את כל הקרפים. הם לא צריכים להישאר ביחד.
בשלב זה, אתה יכול למלא אותם עם כל דבר או להקפיא אותם, מוערמים ועטופים היטב, עד 1 חודש.
במחבת sauté בינונית, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את שיני השום בעדינות לתת את השום להחדיר את השמן במשך 1 עד 2 דקות; ואז להסיר אותו. אל תשרוף את השום.
מוסיפים את הפטריות והקורנית. מבשלים עוד כמה דקות, עד רך מעט קרמל. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום והוסף את קרם fraîche.
מוסיפים כ -2 כפות מילוי ומפזרים פטרוזיליה לכל קרפ ומגלגלים אותם.
מתוך צלחות קטנות ופינוקים מתוקים: המסע של המשפחה שלי לבישול ללא גלוטן על ידי ארן גויאגה. טקסט ותמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי ארן גויאגה. פורסם על ידי Little, Brown And Company.