קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

קרפים ערמונים עם פטריות שמנת

קרפים ערמונים עם פטריות שמנת
קרפים ערמונים עם פטריות שמנת נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 277 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל, קורנית, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קרפים עם קרם ערמונים, קרפים קמח ערמונים (necci) עם ריקוטן ודבש, ו ערמונים, קרפים קינואה עם דומדמניות אדומות וקרם ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרפים
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
2
שלב את כל החומרים בבלנדר ומערבבים עד צורות הבלילה דקות. צנן את הבלילה לפחות 1 שעה לפני השימוש. זה יכול להיות מאוחסן במקרר עד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים מחבת nonstick nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת עם כמה חמאה מומסת שמורות למטרה זו.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים את הבלילה הצוננת.
6
הוסף כ 2 כפות של הבלילה למחבת תוך מערבולת זה. זה מבטיח שכבה דקה של הבלילה בכל רחבי המחבת. אתה רוצה קרפים דקים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בואו קרפ לבשל במשך כ -30 שניות או עד שהוא מקבל זהב קל. טאק בצדדים עם מרית גומי. באמצעות מרית או אפילו הידיים שלך (זהיר!), במהירות להעיף את קרפ מעל ולסיים בישול. הקרפ הראשון הוא בדרך כלל מבחן אחד, אז אל תדאג אם זה נדבק.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
העבר אותו לצלחת וחזור עם שאר הבלילה. תערום את כל הקרפים. הם לא צריכים להישאר ביחד.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
9
בשלב זה, אתה יכול למלא אותם עם כל דבר או להקפיא אותם, מוערמים ועטופים היטב, עד 1 חודש.
10
הכן את מילוי הפטרייה
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
11
במחבת sauté בינונית, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את שיני השום בעדינות לתת את השום להחדיר את השמן במשך 1 עד 2 דקות; ואז להסיר אותו. אל תשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
מוסיפים את הפטריות והקורנית. מבשלים עוד כמה דקות, עד רך מעט קרמל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
14
הסר מהחום והוסף את קרם fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
15
מוסיפים כ -2 כפות מילוי ומפזרים פטרוזיליה לכל קרפ ומגלגלים אותם.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
16
מגישים באופן מיידי.
17
מתוך צלחות קטנות ופינוקים מתוקים: המסע של המשפחה שלי לבישול ללא גלוטן על ידי ארן גויאגה. טקסט ותמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי ארן גויאגה. פורסם על ידי Little, Brown And Company.