קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מטבחיםאסייתי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

ראמן קולסלב

ראמן קולסלב
ראמן סלט כרוב הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל יפני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם מלח, כרוב, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. נסו סלט כרוב אטריות ראמן, סלט כרוב ראמן / סלט כרוב, ו סלט סלט כרוב אטריות ראמן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית מקציפים יחד את השמן, החומץ, הסוכר, תערובת התבלינים של אטריות הראמן, המלח והפלפל ליצירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תערובת תיבולתערובת תיבול
חומץחומץ
פסטהפסטה
אטריות ראמןאטריות ראמן
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים שומשום ושקדים בשכבה אחת על תבנית בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש 10 דקות, או עד חום בהיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערת סלט גדולה שלבו את הכרוב, הבצל הירוק ואטריות הראמן המרוסקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
בצל ירוקבצל ירוק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים רוטב על הכרוב, וזורקים לציפוי אחיד. למעלה עם שומשום קלוי ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
שקדיםשקדים
כרובכרוב

יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן

ריזלינג, סאקה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לאטריות ראמן. סאק: זו בחירה ברורה כשמדובר באוכל יפני. אם אתה רוצה לדבוק יין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פס פארקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.