רביולי דלעת סקווש עם פנצ'טה ומרווה
רביולי דלעת סקווש עם Pancettan ומרווה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פלפל, פנצ'טה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רביולי דלעת סקווש עם פנקטן ומרווה, רביולי דלורית עם מרווה, ו דלעת סקווש ורביולי מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים רותחים על פטריות בקערה. מכסים ולתת לעמוד 30 דקות או עד מכרז, ולנקז. לסחוט פטריות כדי להסיר לחות עודפת. קוצצים פטריות.
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיף pancetta; לבשל עד קריספ.
הסר מחצית פנצ ' טה מחבת עם כפית מחוררת, ומניח בקערה בינונית, שמירת pancetta ונטיפות שנותרו.
מוסיף את הפטריות, סקווש, פירורי לחם, גבינה, קליפה, מלח, אגוז מוסקט, וביצה לקערה, ערבוב לשלב.
עבודה עם עטיפה 1 טון וון בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כפית על 1 כף תערובת סקווש למרכז של כל עטיפה.
מברשת קצוות של עטיפה עם מים, העליון עם עטיפה אחרת, מתיחה עטיפה העליון מעט לפגוש קצוות של עטיפה תחתונה. הקש את הקצוות יחד בחוזקה עם אצבעות, לחתוך קצוות עם חותך עגול 2 1/2 אינץ'. חזור על ההליך עם עטיפות טון שנותרו וון ותערובת סקווש.
ממלאים תנור הולנדי גדול במים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים חצי רביולי; מבשלים 3 דקות או עד לסיום (לא מרתיחים).
הסר את הרביולי עם כפית מחוררת. תתחמם. חזור על הליך עם רביולי שנותר.
מחממים את הפנצ ' טה הנותרים ומטפטפים על אש בינונית-נמוכה; טפטוף מעל רביולי.