רביולי אולד פאשן של מאמא היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 19 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 190 קלוריות . , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עלי בזיליקום, קליפות וונטון, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-30 דקות . עם ציון של 83% , המנה הזו מעולה. נסו רביולי בשר חזיר וגבינה של מאמא מירבלה , רביולי די קסטנה אי טרוויזו (ערמונים ורדיקיו רביולי) ורביולי סיבס מאיסקיה --- רביולי אול איסקיטנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שלוק עוף: בסיר של 1 1/2 ליטר מביאים לרתיחה מים עם שום, וויסקי ומלח.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 10 נתחי עוף, ללא עור
וויסקי.
פסטה פנה)
1 אגס בינוני בשל, קלוף ופרוס
לוקטלי פקורינו
ציוד שתשתמש בו
אבקת ג'לטין ליים
3
מוסיפים את העוף ומבשלים, מכוסה, 12 דקות, או עד שהוא רק מוכן.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 10 נתחי עוף, ללא עור
4
מעבירים את העוף לקערה ומצננים, מכוסה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 10 נתחי עוף, ללא עור
ציוד שתשתמש בו
2 מנות סלט גויה ותיבול ירקות
5
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים ומבשלים תרד במשך 30 שניות. זרוק את התרד לתוך קערת מי קרח כדי לעצור את הבישול, ואז מסננים היטב. בקערה של מעבד מזון מערבבים את התרד, הבצל, הפטרוזיליה והבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 אגס בינוני בשל, קלוף ופרוס
צלפי מלח
2 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות
1 פאונד פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
ציוד שתשתמש בו
חפיסת סוכריות שוקולד חלב, קצוצה גס
2 מנות סלט גויה ותיבול ירקות
1/2 כוס בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
6
חותכים את העוף לחתיכות ומוסיפים אותם. דופקים עד שהמרכיבים טחונים דק. מכניסים את התערובת לקערה ומוסיפים את הביצים, פירורי הלחם והפרמזן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מקסיקני מיובש ומפורר
גלילי פוקצ'ה עגבניות
רוטב שמנת לסלט איטלקי או פרמזן
8 עד 10 נתחי עוף, ללא עור
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 מנות סלט גויה ותיבול ירקות
7
מערבבים היטב, מכסים ומכניסים למקרר לשעה.
8
ליצירת הרביולי, מורידים 1 כף תערובת עוף במרכז עטיפת וונטון. טובלים מברשת מאפה או אצבע במים ומרטיבים קלות את שולי העטיפה. מעלים עטיפה נוספת ולוחצים את הרביולי לסגור. חוזרים על הפעולה עד לשימוש בכל המילוי. מכסים במגבת לחה עד שאתה מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 10 נתחי עוף, ללא עור
רביולי
1 אגס בינוני בשל, קלוף ופרוס
חבילת כרובית קפואה, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
9
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים. זורקים בזהירות את הרביולי בקבוצות כדי להימנע מהצפיפות בסיר. מבשלים עד שהרביולי עולים לפני השטח, כ-3 עד 5 דקות.
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina
קיאנטי קלאסיקו ארגנינה בצבע אדום אודם. האף רענן ופירותי עם תווים של פירות יער אדומים ושזיף. בחיך, רענן, רך למדי, בעל גוף בינוני, עגול, די אינטנסיבי ומתמשך, עם סיומת פירותית