קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

רגל כבש עם רוטב פטל

רגל כבש עם רוטב פטל
. אם יש לכם מרק ירקות, רגל של כבש, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: כבש עם רוטב פטל, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש.

הוראות

1
במיכל של בלנדר או מעבד מזון גדול, לשלב את מרק הירקות, פטל, ריבת פטל, וחומץ יין אדום. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
ריבת פטלריבת פטל
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך קערה גדולה, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה. צרוב את רגל הכבש במהירות על כל הצדדים, ולהסיר מן המחבת. לנקב את הבשר כל סנטימטר בערך עם הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מניחים לתוך קערה עם רוטב פטל. מכסים, ומקררים לפחות 12 שעות כדי להשרות. להסתובב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
הסר את הטלה מן המרינדה יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
7
מניחים על מדף צלייה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
צולים את הטלה במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד מדחום בשר מוכנס לתוך הבשר קורא 140 מעלות F (62 מעלות C). אפשר לעמוד במשך 10 עד 15 דקות לפני גילוף. הטמפרטורה צריכה לעלות על ידי עוד 5 עד 10 מעלות בזמן שהוא נח למדיום נדיר. אם אתה אוהב את זה יותר לעשות, לחכות עד שהוא מגיע 145 מעלות F לפני הסרת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
בזמן שה צלייה, להעביר את המרינדה לסיר. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הרוזמרין. מרתיחים מעל חום בינוני-גבוה עד שהרוטב צמצם ועבה מעט, כ -10 דקות. לגלף את הטלה, ורוטב כפית על זה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
צווארי עוףצווארי עוף
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף