רגל כבש עם רוטב פטל
. אם יש לכם מרק ירקות, רגל של כבש, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: כבש עם רוטב פטל, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש.
הוראות
במיכל של בלנדר או מעבד מזון גדול, לשלב את מרק הירקות, פטל, ריבת פטל, וחומץ יין אדום. מחית עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה, ומניחים בצד.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה. צרוב את רגל הכבש במהירות על כל הצדדים, ולהסיר מן המחבת. לנקב את הבשר כל סנטימטר בערך עם הקוצים של מזלג.
מניחים לתוך קערה עם רוטב פטל. מכסים, ומקררים לפחות 12 שעות כדי להשרות. להסתובב מדי פעם.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר את הטלה מן המרינדה יבש לטפוח.
מניחים על מדף צלייה במחבת צלייה.
צולים את הטלה במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד מדחום בשר מוכנס לתוך הבשר קורא 140 מעלות F (62 מעלות C). אפשר לעמוד במשך 10 עד 15 דקות לפני גילוף. הטמפרטורה צריכה לעלות על ידי עוד 5 עד 10 מעלות בזמן שהוא נח למדיום נדיר. אם אתה אוהב את זה יותר לעשות, לחכות עד שהוא מגיע 145 מעלות F לפני הסרת מהתנור.
בזמן שה צלייה, להעביר את המרינדה לסיר. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הרוזמרין. מרתיחים מעל חום בינוני-גבוה עד שהרוטב צמצם ועבה מעט, כ -10 דקות. לגלף את הטלה, ורוטב כפית על זה כדי לשרת.