קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

רגלי ברווז צלויות עם רוטב יין אדום

רגלי ברווז צלויות עם רוטב יין אדום
ניתן להכין את המתכון רגלי ברווז צלויות עם רוטב יין אדום בערך תוך שעה ו-20 דקות . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, יין אדום, שיני שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 21 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. רגלי ברווז צלויות עם רוטב יין אדום , חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקוואט מסוכר , וחזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקוואט מסוכר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את ענפי הרוזמרין ושיני השום לתוך תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
צווארי עוףצווארי עוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מניחים את שוקי הברווז על גבי הרוזמרין, ומפזרים מלח ואבקת חמשת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
צווארי עוףצווארי עוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
אופים בתנור שחומם מראש למשך שעה. בינתיים מביאים את היין לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את ג'לי הדומדמניות עד להמסה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים 5 דקות; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
לאחר שהברווז התבשל שעה, שופכים וזורקים את השומן שהצטבר בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
יוצקים את רוטב היין על שוקי הברווז, ואופים 15 דקות נוספות עד שהברווז רך מאוד והרוטב הסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווזברווז
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן