רגלי ברווז צלויות עם רוטב יין אדום
ניתן להכין את המתכון רגלי ברווז צלויות עם רוטב יין אדום בערך תוך שעה ו-20 דקות . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, יין אדום, שיני שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 21 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. רגלי ברווז צלויות עם רוטב יין אדום , חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקוואט מסוכר , וחזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקוואט מסוכר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מורחים את ענפי הרוזמרין ושיני השום לתוך תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מניחים את שוקי הברווז על גבי הרוזמרין, ומפזרים מלח ואבקת חמשת תבלינים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך שעה. בינתיים מביאים את היין לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את ג'לי הדומדמניות עד להמסה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים 5 דקות; לְהַפְרִישׁ.
לאחר שהברווז התבשל שעה, שופכים וזורקים את השומן שהצטבר בתבנית האפייה.
יוצקים את רוטב היין על שוקי הברווז, ואופים 15 דקות נוספות עד שהברווז רך מאוד והרוטב הסמיך מעט.