קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רדונסקי למילניום החדש

רדונסקי למילניום החדש
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: .

הוראות

1
חצי פגז את הצדפות והניח אותן בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2
מערבבים את הקמח, פירורי הלחם, הפרמזן, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
במחבת גדולה על אש גבוהה, מעבירים את שומן הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים ציפוי נדיב של תערובת הקמח על כל הצדפות ומניחים אותם בזהירות בצד הבשר כלפי מטה, בעזרת כף, לתוך השומן. מבשלים כשתי דקות ומסירים לצלחות הגשה בצד הבשר כלפי מעלה. מעליהם פטרוזיליה טרייה וחומץ מאלט.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
חומץ מאלטחומץ מאלט
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®