קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

רוזמרין-Dijon מצופה בשר צלוי עומד

רוזמרין-Dijon מצופה בשר צלוי עומד
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? רוזמרין דיז'ון מצופה בשר צלוי עומד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מרק בשר בקר דל נתרן, טימין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פינו נואר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו דיז'ון וצלי צלעות בקר עומדים בציפוי עשבי תיבול, דיז'ון-רוזמרין Crusted בשר בקר צלוי עם פינו נואר Au jus, ו צלעות צלויות בעשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תן בשר לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
2
מפזרים בשר שווה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
3
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים שום במסוק מיני, ואת הדופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
להוסיף Dijon, טימין, רוזמרין, ושמן; דופק לשלב. לשפשף תערובת דיז ' ון באופן שווה על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
טימיןטימין
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
6
מניחים צלי על המדף של מחבת צלייה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
אופים ב 400 במשך 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 (לא להסיר צלי מהתנור); אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מוסיפים מרק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 135 או עד מידה רצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
10
הסר צלי מהתנור, ולתת לעמוד 20 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מחבת צלייה חום מעל חום בינוני-גבוה; להביא תערובת מרק לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים ביין; מרתיחים 6 דקות או עד מופחת 2/3 כוס (כ 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
12
מגישים עם בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר