רוטב בוטנים
רוטב בוטנים יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך sambal oelek, סוכר חום, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: בשר חזיר מעושן בוטנים עם חמאת בוטנים ברביקיו רוטב וגזר סלט בצל כבוש, טופו מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שזיפים אסיאתי או רוטב בוטנים תאילנדי, ו אטריות בוטנים עם ירקות מעורבים ורוטב בוטנים (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה; ניתן להגיש חם או קר).
הוראות
קו אפיית גיליון עם מגבות נייר.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בוטנים; מטגנים עד חום זהוב, צופים מקרוב כדי למנוע שריפה, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר בוטנים מגבות נייר; ניקוז. מגניב. טוחנים דק בוטנים במעבד. זרוק את כל אבל 1 כף שמן במחבת.
חום שמן במחבת מעל חום בינוני.
להוסיף שאלוט, זנגביל ושום; sauté עד שאלוט הם כמעט במכרז, 3 דקות.
מוסיפים אנשובי ו-5 המרכיבים הבאים; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים 2 3/4 כוסות מים; מבשלים עד שאלוט מכרז, 5 דקות.
מוסיפים בוטנים; מבשלים עד שהתערובת מתעבה מעט, 5 דקות יותר. מתבלים במלח. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לפני השימוש, לחמם מחדש על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם והוספת יותר מים לרוטב דק. מערבבים מיץ לימון לתוך רוטב.