אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, רוטב ברביקיו בורבון עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 206 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו רוטב ברביקיו. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם מיץ לימון, רוטב עגבניות, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו רוטב ברביקיו בורבון, רוטב ברביקיו בורבון, ו רוטב ברביקיו בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
Heat the butter and oil in a sauce pan over medium-high heat.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
Grate the onion through the coarse grate of a box grater, or finely mince the onion if you don't have a grater.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פומפיה
3
Add grated onion and chile to the oil/butter combination and cook over medium heat for 3-4 minutes, or until onions turn translucent. You do not want the onions to turn color.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
Add the bourbon: Take the pan off the heat and add the bourbon. Return to the stove, turn up the heat to medium-high again and boil down the bourbon for 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
Add the ketchup, lemon juice, vinegar, Worcestershire sauce, molasses, and the sugar.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון
3/4 כפית מולסה
דגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
6
Mix well and return to a simmer.
7
Cook the sauce for a few minutes to combine the flavors and then taste test it. Is it salty enough? (It should be from the Worcestershire sauce). If not, add salt. Is it spicy hot enough? If not, add a little cayenne powder. Is it sweet enough? If not, add some molasses.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3/4 כפית מולסה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
Let the sauce cook down slowly until it thickens, about 20 minutes. Keep it on low heat while your ribs cook. Alternatively, you can make this sauce ahead of time and reheat it when you cook the meat. It will stay good in the fridge at least a week; I've held mine for two weeks with no problem.
Zinfandel and rosé Wine are great choices for Barbecue. A rosé is refreshing in hot temperatures and complements sweet and spicy sauces and rubs. Zinfandel is a classic red wine choice for barbecue, especially for pork ribs and beef brisket. One wine you could try is Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel. It has 4.6 out of 5 stars and a bottle costs about 36 dollars.