רוטב חם ירוק (סלסה ורדה)
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו רוטב חם ירוק (סלסה ורדה). אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 8. מנה אחת מכילה 23 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. גשו לסופר וקנו סראנו צ'ילה פלפלים, בצל, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 20%, המנה הזו די גרועה. נסו סלסה ורדה (רוטב ירוק איטלקי), אקיוגה קון סלסה ורדה (אנשובי ברוטב ירוק), ו קציצות ברוטב ירוק (גרנאטין קון סלסה ורדה) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העגבניות, פלפלי הסרנו, הבצל והשום בסיר, ומוסיפים מים לכיסוי פשוט.
מפזרים את המלח מעל, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהעגבניות רכות והפכו מעט בצבע חום, 20 עד 30 דקות.
הוסף עוד מים במידת הצורך כדי למנוע מהתערובת להישרף בזמן שהיא מתבשלת.
יוצקים את הירקות המבושלים לבלנדר, ומערבבים לתערובת אחידה.