רוטב ספגטי עגבניות טרי תוצרת בית
אם יש לכם פטרוזיליה, מלאי בשר, תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: סקווש ספגטי ורוטב בזיליקום עגבניות, ספגטי ברוטב עגבניות טרי, ו ספגטי בסיר אחד עם רוטב עגבניות טרי.
מרכיבים מנות :
2 larges 3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מלאי בשר או מרק בשר 8 קלופים וקצוצים עגבניות, מיצים נשמרו 680 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי) 1 1 קילו קישואים, מים חמים (100°F) 2 (יכול להיות או להרחיק) פטרוזיליה מיובשת 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים) 2 (חוֹרֶף) רוטב פלפל לימון 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך 907 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) 1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד 1 1 קילו קישואים, תיבול איטלקי 1 1 קילו קישואים, תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל קצוץ 1 (יכול להיות או להרחיק) פלפל שחור סדוק טרי 170 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה