רול-אפ חציל בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חצילים בגריל רול קופצים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מקפיא לזניה רול קופצים, נקניקיות ממולא טוסט צרפתי רול קופצים, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מסננת או מסננת מעל קערה. מפזרים מעט מלח על כל פרוסת חצילים; מניחים פרוסות במסננת. הגדר צלחת קטנה על גבי פרוסות.
מניחים סיר קטן של מים על גבי צלחת כדי לשקול פרוסות חצילים ולחלץ עודף לחות ומרירות.
הסר פרוסות חצילים ממסננת. להתייבש עם מגבות מטלית נקיות כדי להסיר כל עודף מלח ולחות.
תרסיס 10x10 אינץ ' מחבת גריל עם ספריי בישול.
מחבת חום על תנור מעל חום בינוני גבוה.
מניחים פרוסות חצילים במחבת גריל; מבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד פרוסות חצילים במכרז ויש להם סימני גריל.
מניחים פרוסות במחבת מצופה סיליקון.
תנור חום עד 177°. קו 17x12 אינץ חצי גיליון מחבת עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף.
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, פרמזן-גבינת רג ' יאנו, פטרוזיליה, פירורי לחם ו 1 כף שמן זית עד בשילוב.
בקצה אחד של כל פרוסת חצילים, מניחים 2 עד 3 כפיות מילוי גבינה. מגלגלים בעדינות את כל פרוסת חצילים כדי להקיף את המילוי.
טפטוף רול קופצים עם שמן זית שנותר.
אופים כ 10 דקות או עד מילוי חם.