אם יש לך מיץ מ 1 לימון, שקדים חתוכים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ריבס-שימור תות שדה, ריבס לשמר ולדפוק עוגה עם קצפת, ו משמשים ממולאים בשקדים.
הוראות
1
לטאטא את הסוכר ואת פקטין קערה בינונית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקטין
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את התפוח, ריבס, ו 1/2 כוס מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום, לכסות, ומבשלים רק עד התפוחים ואת ריבס להישבר, על 20 דקות. מועכים את הפרי עם מזלג גדול או כף עץ עד שזה עקביות של רסק תפוחים עבה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
ריבס טרי, ועוד לקישוט
לשימור,
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים מיץ לימון, מי סידן, חמאה ומביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוסיפים את תערובת הסוכר פקטין ומחזירים את תערובת הפרי לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פקטין
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוק
5
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה. מערבבים את השקדים והמשמשים. מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.