קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

ריבת תות

ריבת תות
ריבת תות היא תבלין שמגיש 30. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 44 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם תות שדה, סוכר ריבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריבה מקפיא תות שדה נמוכה סוכר + טיפים וטריקים להגדרת ריבה, ריבת תות, איך לעשות ריבת תות, תות שדה s, ו חלפיניו תות וריבת בזיליקום תות שדה.

הוראות

1
הכן את התותים על ידי ניגוב אותם עם פיסת נייר מטבח לח. (מנגב את התותים במקום לשטוף אותם מבטיח הפרי לא לספוג הרבה מים יותר מדי והריבה לא להגדיר בקלות.) כדי גוף הפרי, להשתמש בסכין לחתוך צורה קונוס לתוך תות ולהסיר את הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
חותכים כל גרגרי יער גדולים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
3
שים את התותים בקערה וזרוק בעדינות דרך הסוכר. להשאיר חשוף בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות או לילה. תהליך זה מסייע לסוכר להתמוסס, מבטיח שהפרי אינו מתפורר יותר מדי ומסייע לשמור על צבעו התוסס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לפני תחילת ריבה, לשים 2 צלחות במקפיא. עצה תערובת תות לתוך מחבת שמירה עם מיץ לימון. הגדר מעל חום נמוך ומבשלים בעדינות רבה. אם כל סוכר נשאר על הצדדים של המחבת, לטבול מברשת מאפה במים חמים לצחצח את הסוכר משם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כאשר אתה כבר לא יכול להרגיש כל גרגרי הסוכר שנותרו, להגביר את החום להתחיל מבעבע את הריבה ולהביא אותו לרתיחה. (הסוכר חייב להיות מומס לחלוטין לפני הגדלת החום, אחרת זה יהיה קשה לריבה להגדיר, והוא עשוי להכיל גושי סוכר גבישים.)
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ריבהריבה
6
מרתיחים קשה עבור 5-10 דקות עד הריבה הגיעה 105C על מדחום שימור או דיגיטלי, ואז לכבות את החום. אם אין לך מדחום, כפית ריבה קטנה על אחת מהתחתיות הקרות. השאירו 30 שניות, ולאחר מכן לדחוף עם האצבע; אם ריבה קמטים לא להציף כדי למלא את הפער, זה מוכן. אם לא, להפוך את החום בחזרה על ומרתיחים עבור 2 דקות יותר, ואז לכבות את החום ולעשות את מבחן קמטים שוב. חזור עד מוכן.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
השתמש בכפית כדי לרפרף כל חלאה שעלתה אל פני השטח ולהשליך את זה. לעשות את זה רק פעם אחת בסוף, ולא כל הזמן בשלב הרתיחה, כדי להפחית בזבוז.
8
להוסיף ידית של חמאה, אם אתה רוצה, לריבה המוגמרת, ומערבבים להמיס. זה יעזור לפזר את כל חלאות שנותרו כי אתה לא הצליח בכפית את החלק העליון. השאר את הריבה כדי להתפשר על 15 דקות זה יבטיח כי הפרי נשאר תלוי בתערובת ולא כל לצוף לחלק העליון של צנצנת ריבה. בינתיים, לעקר צנצנות שלך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ריבהריבה
9
מצקת לצנצנות חמות, מילוי ממש מתחת לשוליים.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
מניחים דיסק שעווה על גבי הריבה (זה מונע טחב להרכיב), ולאחר מכן לכסות עם מכסה או מעגל צלופן הלהקה אלסטי. פופ על תווית (כולל את התאריך), בתוספת העליון בד יפה, אם אתה רוצה. את הריבה ניתן לאחסן עד 1 שנה במקום קריר ויבש. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
ריבהריבה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק