ריגטוני עוף חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni עוף חריף. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, אפונה, רוטב מרינרה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-582 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו ריגטוני עם נקניק עוף חריף, אספרגוס, חצילים ופלפלים קלויים, נקניק פיקנטי ריגטוני, ו Rigatoni עם שרימפס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1 במחבת sauté, שמן חום מעל חום בינוני.2
מוסיפים פלפל כתוש, מלח, פלפל שחור ושום; sauté רק מספיק זמן כדי caramelize ופלפל אדום כדי לשחרר טעם לתוך השמן.3
מוסיפים עוף פרוס ו sauté בקצרה מעיל בתבלינים ושום.4
מוסיפים רוטב מרינרה קודם, ואז רוטב אלפרדו ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב מתעבה ועוף מבושל דרך.5 לכבות את החום; להוסיף אפונה ולשלב לתוך רוטב. לזרוק פסטה ורוטב עד בשילוב טוב.6
מפזרים פלפל אדום כתוש לקישוט.7
מגישים עם כיכר איטלקית פרוסה טרי.8 * * הערה: אני ממליץ בחום להשתמש ברוטב מרינרה ואלפרדו תוצרת בית.