קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות29
מגזין

ריזוטו Chanterelle עם קישואים ופרושוטו מטוגן

ריזוטו Chanterelle עם קישואים ופרושוטו מטוגן
המתכון Chanterelle ריזוטו עם קישואים ופרושוטו מטוגן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1378 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, בצל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: קישואים Chanterelle ריזוטו אורז חום, ריזוטו Chanterelle וסיר ריזוטו לגוסטינה, ו ריזוטו אגס עם עלי פרושוטו ומרווה מטוגנים.

הוראות

1
ממיסים חצי מהחמאה במחבת גדולה עם צדדים משופעים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד ריחני שקוף, על 8 דקות. בינתיים להוסיף את המניה לסיר ולהביא אותו לרתיחה נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את האורז ומערבבים עד מצופה היטב עם חמאה. מבשלים עד שהחמאה מחממת קצת ואת המחבת צריכה deglazing.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את היין הלבן כדי לשחרר כל חמאה חומה מתחתית המחבת.לאט לאט לשפוך את המצקת מלא מצקת מלא קצת בכל פעם, ערבוב בין כל תוספת. חכה להוסיף עוד עד התוספת הקודמת כמעט נספג.Keeep בישול והוספת מלאי יותר עד שהאורז הוא אל דנטה וקרם, על 20 דקות. אבל לא להסתמך על תזמון, לטעום את האורז לעתים קרובות כדי לקבל את המרקם המושלם. אל תדאג אם אתה לא משתמש בכל המניות כדי להשיג את המרקם הנכון. טעם לתיבול.קח את האורז מהחום ומערבבים ב 2 כפות חמאה, גבינת פרמזן, קישואים חתוכים וחומץ היין האדום. השאר את האורז לבד לרגע כך שהאורז סופג את רוב הנוזל. בינתיים, מטגנים את הפרושוטו במחבת משומנת בקושי מעל חום בינוני. נסה לשמור על פרוסות שלמות, אבל זה בסדר אם הם מתפרקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פרושוטופרושוטו
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הסר אותם, כאשר פריך, כדי מגבת נייר מצופה צלחת לנקז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
הוסף 1 כפות חמאה לאותו מחבת ולתת לו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8
הוסף כמה כפות של מלאי שאריות ו deglaze המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הכף הסופית של חמאה, קורטוב של שמן זית ומיץ לימון. כדי לשרת, כפית את הריזוטו על צלחות לשפוך את הפטריות ומיצים על כל מנה. למעלה עם prociutto המטוגן.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו