קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

ריזוטו חמאה חומה עם לובסטר

ריזוטו חמאה חומה עם לובסטר
ריזוטו חמאה חומה עם לובסטר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת בצל, ברנדי, מלח ופלפל כשר ופרמזן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 57%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: זנב לובסטר צלוי ברוטב חמאה חומה, זנב לובסטר צלוי ברוטב חמאה חומה, ו לובסטר חמאה חומה ופיצה תרד עם בייקון + פונטינה.

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר בינוני של מים מומלחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את זנבות הלובסטר ומרתיחים 8 עד 10 דקות עד שהקליפות מתכרבלות ובשר הלובסטר הופך לבן.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
1 כף בצל ירוק, קצוץ דק1 כף בצל ירוק, קצוץ דק
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
3
מסננים, מעבירים לקרש חיתוך ומצננים למשך 15 דקות. בעזרת מספריים למטבח או סכין חדה חותכים את הקליפה העליונה לאורך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מוציאים את הבשר וחותכים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את ציר העוף. שמור על חום על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
בסיר גדול ממיסים 3 כפות חמאה על אש בינונית. מבשלים עד שהחמאה מתחילה להקציף ואז משחימה, בערך 1 עד 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
10
מוסיפים 1/2 כוס ציר ומערבבים עד לספיגה כמעט מלאה, כ -2 דקות. המשך להוסיף את הציר, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד ומאפשר לכל תוספת ציר להיספג לפני הוספת הבא. מבשלים עד שהאורז רך אך עדיין יציב לנגיסה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
11
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את גבינת הפרמזן, את יתרת החמאה ו -2 כפות עירית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
12
מעבירים את הריזוטו לקערת הגשה גדולה. מסדרים את בשר הלובסטר על גבי הריזוטו ומקשטים בעירית שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצל ירוק, קצוץ דק1 כף בצל ירוק, קצוץ דק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -18 דולר.
טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו
טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו טנוטה די קפראיה הוא יין בעל מורכבות ומבנה אופטימליים. צבע אדום רובי עם גוונים סגולים. ניחוח עז ועשיר, וינוס, מונע פירות. הערות דובדבן נעימות, מרעננות ומאוזנות היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.