ריזוטו חמאה חומה עם לובסטר
ריזוטו חמאה חומה עם לובסטר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת בצל, ברנדי, מלח ופלפל כשר ופרמזן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 57%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: זנב לובסטר צלוי ברוטב חמאה חומה, זנב לובסטר צלוי ברוטב חמאה חומה, ו לובסטר חמאה חומה ופיצה תרד עם בייקון + פונטינה.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר בינוני של מים מומלחים על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את זנבות הלובסטר ומרתיחים 8 עד 10 דקות עד שהקליפות מתכרבלות ובשר הלובסטר הופך לבן.
מסננים, מעבירים לקרש חיתוך ומצננים למשך 15 דקות. בעזרת מספריים למטבח או סכין חדה חותכים את הקליפה העליונה לאורך.
מוציאים את הבשר וחותכים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. הניחו בצד.
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את ציר העוף. שמור על חום על אש נמוכה.
בסיר גדול ממיסים 3 כפות חמאה על אש בינונית. מבשלים עד שהחמאה מתחילה להקציף ואז משחימה, בערך 1 עד 1 1/2 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, כ -3 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי בחמאה.
מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה, כ -3 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס ציר ומערבבים עד לספיגה כמעט מלאה, כ -2 דקות. המשך להוסיף את הציר, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד ומאפשר לכל תוספת ציר להיספג לפני הוספת הבא. מבשלים עד שהאורז רך אך עדיין יציב לנגיסה, כ -20 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את גבינת הפרמזן, את יתרת החמאה ו -2 כפות עירית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את הריזוטו לקערת הגשה גדולה. מסדרים את בשר הלובסטר על גבי הריזוטו ומקשטים בעירית שנותרה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -18 דולר.
טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו טנוטה די קפראיה הוא יין בעל מורכבות ומבנה אופטימליים. צבע אדום רובי עם גוונים סגולים. ניחוח עז ועשיר, וינוס, מונע פירות. הערות דובדבן נעימות, מרעננות ומאוזנות היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.