קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ריזוטו עם בייקון וקייל

ריזוטו עם בייקון וקייל
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ריזוטו עם בייקון וקייל בבית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 454 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -15 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . גשו לסופר וקנו גזר צלוי, בייקון, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 71% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ריזוטו עם בייקון וקייל , ריזוטו קייל עם פארו וריזוטו פטריות עם הרבה קייל .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים רשת במרכז התנור. מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק
3
בסיר גדול כבד או מחבת בישול, מבשלים את הבייקון על אש בינונית-גבוהה עד שהוא פריך, 8 עד 10 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הבייקון ומסננים על נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
עבורם בשוק המקומי.עבורם בשוק המקומי.
ציוד שתשתמש בו
לחם לבן, קרום הוסר וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'לחם לבן, קרום הוסר וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפלי מצנפת סקוטיפלפלי מצנפת סקוטי
אבקת ג'לטין לייםאבקת ג'לטין ליים
בצורת פפיוןבצורת פפיון
4
מוסיפים את הבצל, מלח ופלפל. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 לחמניות הוגי מחיטה מלאה, מפוצלות ומחוממות4 לחמניות הוגי מחיטה מלאה, מפוצלות ומחוממות
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
5
מוסיפים את האורז ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מוסיפים 3 כוסות מרק ואת מיץ הלימון. מגבירים את האש ומביאים את התערובת לרתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם. מכסים במכסה הדוק ואופים בתנור במשך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מיץ לימון גויה1 כף מיץ לימון גויה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק
7
מוציאים את התבנית מהתנור ומחזירים אותה לכיריים על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק
בצורת פפיוןבצורת פפיון
8
מסירים את המכסה ומערבבים פנימה את העוף, הקייל, הירקות הקלויים ו-1/4 כוס מרק עוף. מערבבים עד שהקייל נבול, כ-5 דקות, מוסיפים מרק נוסף, לפי הצורך, עד שהריזוטו קרמי. מערבבים פנימה את הבייקון והגבינה המבושלים. מצקת לקערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
בייקון מבושלבייקון מבושל
2 מנות סלט גויה ותיבול ירקות2 מנות סלט גויה ותיבול ירקות
לחמניות הוגי מחיטה מלאה, מפוצלות ומחוממותלחמניות הוגי מחיטה מלאה, מפוצלות ומחוממות
טריזים שומרי משקל טריזים למריחהטריזים שומרי משקל טריזים למריחה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 מנות סלט גויה ותיבול ירקות2 מנות סלט גויה ותיבול ירקות
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב ריזוטו עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Piccini Chianti Classico עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.