ריצי כבדי עוף
את המתכון ריצי כבדי עוף אפשר להכין בכ-45 דקות. מתאים ל-6 ומחירו 55 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-16 גרם חלבון, 15 גרם שומן ובסך הכל 233 קלוריות. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, קרקרים עגולים חמאתיים, כבדי עוף ותיבול. זה עובד היטב כמנה עיקרית משתלמת מאוד. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 96%, וזה מרהיב. מתכונים דומים: עוף ריצי, ספגטי עם כבדי עוף וכבדי עוף על טוסט.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים פירורי קרקר כתושים ותבלינים לבחירתכם בקערה או צלחת רדודה.
יוצקים חמאה מומסת לקערה או צלחת רדודה נוספת.
מגלגלים כבדי עוף בחמאה או במרגרינה, ואז בפירורים.
מניחים עוף מצופה בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות.