קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

רצועות עוף מצופה בפרמזן

רצועות עוף מצופה בפרמזן
אם יש לך ביצים, גבינת פרמזן, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. נסו רצועות עוף מצופה קוקוס, רצועות עוף מצופה פופקורן, ו רצועות עוף פריכות בציפוי קיסר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים גבינת פרמזן לתוך קערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מקציפים ביצים ומים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטבול רצועות עוף בתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
מכרזי עוףמכרזי עוף
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
4
הקש עוף לגבינת פרמזן. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי גבינה שלא תקוע יכול ליפול משם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
5
מניחים את העוף המצופה על צלחת תוך ציפוי השאר; לא מחסנית.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
6
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. רצועות עוף מטוגנות במחבת בצרורות עד שכבר לא ורוד במרכז והקרום הוא חום זהוב, כ 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מכרזי עוףמכרזי עוף
שמן צמחישמן צמחי
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת