רצועות עוף מצופה בפרמזן
אם יש לך ביצים, גבינת פרמזן, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. נסו רצועות עוף מצופה קוקוס, רצועות עוף מצופה פופקורן, ו רצועות עוף פריכות בציפוי קיסר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גבינת פרמזן לתוך קערה רדודה.
מקציפים ביצים ומים בקערה.
לטבול רצועות עוף בתערובת הביצה.
הקש עוף לגבינת פרמזן. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי גבינה שלא תקוע יכול ליפול משם.
מניחים את העוף המצופה על צלחת תוך ציפוי השאר; לא מחסנית.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. רצועות עוף מטוגנות במחבת בצרורות עד שכבר לא ורוד במרכז והקרום הוא חום זהוב, כ 4 דקות בכל צד.