שום בגריל-צדפות רומנו
שום בגריל-צדפות רומנו דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צדפות, חמאה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו לחם רומנו שום מהיר, רוטב שום-רומנו טבילה, ו לחם שום עם רומנו ורוזמרין טרי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה הופכת ברורה; קצף דל שומן מלמעלה. להפחית את החום נמוך, ומערבבים שום. לבשל 1 דקה, ולהסיר מהחום.
Shuck צדפות, שמירה על כמה שיותר ליקר צדפות במקום ככל האפשר. (לוידאו על איך לקלף צדפה, בקר באתר האחות שלנו myrecipes.com)
מפזרים כל צדפה עם 1 כפית גבינה. גריל מעל חום גבוה 3 דקות או עד שחום גבינה.
טפטוף כל צדפה עם 1 עד 2 כפיות תערובת חמאה, וגריל 1 עד 3 דקות.
מגישים מיד עם לחם וחמאה נותרת בצד.