שום-טימין פוקצ'ה
המתכון שום-טימין פוקאצ'יאן מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מים חמים, שמרים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. נסו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, לימון דבש טימין פוקצ'ה, ו מהיר פוקצ'ה עם שומר וטימין (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים סוכר ושמרים ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים במלח ים משובח. קמח כף קל לתוך כוסות מדידה יבשות וכפות; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 כוסות בתוספת 2 כפות קמח, ערבוב כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של 1/3 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מחממים שמן במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים שום; מבשלים 5 דקות או עד ריחני.
הסר שום משמן עם כפית מחוררת; להשליך שום, ולהסיר מחבת מחום.
מניחים בצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; טופחים על מלבן בגודל 12 x 8 אינץ'.
מברשת שום שמן על הבצק; מפזרים קורנית. לכסות ולתת לעלות 25 דקות או עד הוכפל בגודל.
הפוך חריצים בחלק העליון של הבצק באמצעות הידית של כף עץ או קצות האצבעות שלך; מפזרים בצק באופן שווה עם מלח ים גס.
אופים ב 425 במשך 14 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.