שום עשבי תיבול בירה באט עוף
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן וקטוגניים לרפרטואר שלך, עוף בירה שום עשבי תיבול עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 3948 קלוריות , 288 גרם חלבון ו -280 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ענפי אורגנו, חמאה, פפריקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. יום האב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 92% , וזה אדיר. נסו עוף בירה באט , עוף באט בגריל , ואיך להכין עוף באט בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
שוטפים את העוף ומייבשים מבפנים ומבחוץ בעזרת נייר סופג. לשפשף את עור הפרגיות ב-1/4 כוס חמאה רכה.
מערבבים פפריקה, אבקת שום ופלפל שחור בקערה קטנה ומפזרים על פרגיות כמחצית מתערובת התיבול. שומרים את שאר התבלינים לשלב מאוחר יותר.
יוצרים חור קטן בעור בין החזה לרגל של כל עוף; השתמש באצבע שלך כדי לשחרר את עור השד ולדחוף 1 או 2 שן שום מתחת לעור השד.
מניחים פטרוזיליה, אורגנו ותימין בחלל של כל עוף.
תנו לפרגיות להשרות שעה אחת, או עד לילה בקירור.
מחממים גריל לחום נמוך ומשמנים קלות את הגריל.
מניחים 2 שיני שום בכל פחית בירה מלאה חלקית ומוציאים עשבי תיבול מחללי העוף; תכניס את עשבי התיבול לתוך פחיות הבירה. רססו כל עוף בספריי בישול והושיבו את התרנגולות על פחיות הבירה, תוך הכנסת פחיות לחללים כדי להחזיק תרנגולות זקוף.
מניחים חלק גדול של נייר אלומיניום על הגריל; להעמיד תרנגולות על נייר הכסף. מבססים את העוף ב-1/4 כוס חמאה מומסת ומפזרים את יתרת תערובת התיבול.
גריל תרנגולות עד שמדחום בשר הנקרא מיידית שהוכנס לירך של כל ציפור מראה 180 מעלות פרנהייט (80 מעלות צלזיוס), כשעתיים.