שום פירה עם שום צ'דר ובייקון
שום פירה עם שום צ'דר ובייקון נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 589 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. . לכו לחנות וקנו את דייץ ווטסון בייקון גורמה, דיץ ווטסון גבינת צ'דר שום קלויה, תפוחי אדמה חלודים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שום קלוי ופירה בייקון, שמנת חמוצה פירה עם שום קלוי, חרדל דיז'ון ובייקון, ו פירה עם בייקון ושום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות f. לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים בסיר גדול, (הסר פסיק) ולהוסיף מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי כ 2 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים עד מכרז, כ -20 דקות.
מסננים תפוחי אדמה, לחזור למחבת, לכסות, ולהניח בצד.
בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף בייקון, ומבשל עד פריך משחימים, מפנה פעם אחת.
להעביר מגבות נייר לניקוז; לתת מגניב, ולהתפורר לחתיכות.
באמצעות מזלג, מועך את תפוחי האדמה במחבת עד אור ורך.
מוסיף את גבינת שמנת, חמאה, שמנת חמוצה, ומערבבים עד בשילוב וחלק.
מוסיפים את העירית, 2 גבינות צ ' דר כוסות, חצי בייקון, מלח ופלפל. מערבבים עד בשילוב טוב.
העברה לתבנית אפייה בחמאה 3 ליטר. למעלה עם גבינת צ ' דר 1/2 כוס הנותרים.
אופים עד העליון הוא מעט זהב ותפוחי אדמה מחוממים דרך, על 30 דקות.
הסר מהתנור; מקשט עם בייקון שנותר.