שוקולד גינס טוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל שוקולד גינס טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 833 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 63 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, בירה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק שוקולד עם בייקון גינס עם ראש קצפת קצפת וסירופ שוקולד גינס, גינס שבוע: סטאוט ומוס שוקולד עם עוגיות שיבולת שועל גינס, ו עוגת פאדג'גינס עם גאנש גינס - אין צורך במשקפי בירה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב לא מגיב גדולה, לטאטא יחד חלמוני ביצה וסוכר.
פחית פתוחה של גינס לאט לשפוך לתוך כוס מדידה 4 כוס, לשפוך את הצד של כוס כדי להפחית קצף.
יוצקים חצי גינס (כ 7/8 כוס) לתוך סיר 3 ליטר עם תחתית כבדה.
להוסיף 2 1/4 כוסות קרם להקציף לשלב. הגדר מעל חום בינוני וחום, לטאטא מדי פעם, עד בועות רק מתחילים להיווצר בקצוות.
הסר מהחום, להוסיף שוקולד, ולהקציף עד חלקה.
לאט לאט לשפוך תערובת שוקולד חם לתוך ביצים, לטאטא כל הזמן כדי למנוע מסתלסל. החזר תערובת לסיר ולהגדיר על חום נמוך בינוני. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומעילים בחזרה של כף, על 15 דקות. (פודינג ייראה מופרד.)
יוצקים לתוך בלנדר להתמזג על גבוה במשך 1 דקה. מחלקים פודינג בין משקפיים, משאיר לפחות 1 אינץ ' של שטח בחלק העליון של כל אחד. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד לצנן ולהגדיר.
בינתיים, יוצקים הנותרים גינס לתוך סיר קטן ומביאים לרתיחה על חום בינוני. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשל, חשוף, עד מופחת 1 כף, על 20 דקות.
יוצקים סירופ לתוך קערה קטנה ולתת מגניב.
לנצח את השמנת שנותרה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים סירופ גינס ומכים עד בשילוב. מחלקים קרם בין 6 כוסות פודינג ומגישים.