שוקולד חם קפוא
גשו לסופר וקנו חלב, שבבי שוקולד, תערובת שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, רוטב פאדג'חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות וממיסים בסיר כבד קטן או בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים. מערבבים מדי פעם עד מומס.
מוסיף את תערובת השוקולד החם וסוכר, ערבוב כל הזמן עד מעורבב.
הסר מהחום ולהוסיף לאט 1/2 כוס החלב, ערבוב עד חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר.
בבלנדר, מניחים את שארית 1 כוס חלב, תערובת השוקולד והקרח. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה ועקביות של דאקירי קפוא.
יוצקים לתוך גביע ענק העליון עם צוק מוקצף שבבי שוקולד.