קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות8
מגזין

שוקולד חם קפוא

שוקולד חם קפוא
גשו לסופר וקנו חלב, שבבי שוקולד, תערובת שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, רוטב פאדג'חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות וממיסים בסיר כבד קטן או בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים. מערבבים מדי פעם עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את תערובת השוקולד החם וסוכר, ערבוב כל הזמן עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קקאו חםתערובת קקאו חם
סוכרסוכר
3
הסר מהחום ולהוסיף לאט 1/2 כוס החלב, ערבוב עד חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
4
בבלנדר, מניחים את שארית 1 כוס חלב, תערובת השוקולד והקרח. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה ועקביות של דאקירי קפוא.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
דאקירידאקירי
חלבחלב
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
יוצקים לתוך גביע ענק העליון עם צוק מוקצף שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד