קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד, קשיו, ועוגת מייפל

שוקולד, קשיו, ועוגת מייפל
שוקולד, קשיו, ועוגת מייפל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 713 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, קשיו קלויים, קרם fraîche, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד מריר פודינג קשיו עם קראנץ קשיו מסוכר, פודינג קשיו בננה-מייפל, ו מייפל-Spice קשיו שביר.

הוראות

1
במעבד מזון, קמח דופק ומלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים חמאה ודופק רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
3
טפטוף 3 כפות מים קרח באופן שווה על תערובת ודופק או בעדינות לערבב עם מזלג עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח 1/2 כף בכל פעם, פועם או ערבוב עד משולב. אל תעבדו יותר מדי בצק, או מאפה יהיה קשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות, לאסוף לתוך הכדור, ולשטח לתוך דיסק. לעטוף בניילון נצמד ולהירגע עד המשרד, על 1 שעה. (בצק יכול להתבצע מראש קפוא עד 1 שבוע. להפשיר במקרר לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
6
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק ל 12 אינץ ' עגול, ולאחר מכן להעביר למחבת עוגה. קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז לקפל overhang תחת ו crimp קצה דקורטיבי. זין התחתון ואת הצד של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז להירגע פגז 30 דקות. (פגז ניתן להרכיב לנקודה זו קדימה: לעטוף מחבת שלמה היטב בניילון נצמד להכניס למקרר עד 2 ימים, או להקפיא עד 1 שבוע. להפשיר במקרר לפני המשך.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
בעוד צמרמורות פגז, מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מעטפת קו עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה, ואז לאפות עד מאפה מוגדר וזהב חיוור על שפת, על 15 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד הזהב החיוור בכל רחבי, 5 עד 7 דקות יותר. מגניב על המדף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, סירופ מייפל ומבשל, חשוף, עד מופחת 3/4 כוס, כ 10 דקות. בזהירות להקציף חמאה (תערובת עשויה להתיז), ואז סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר חם.
3
בקערה בינונית, להקציף יחד ביצים וברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לטאטא תערובת ביצים לתוך תערובת סירופ מייפל מקורר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מורחים שוקולד קצוץ בשכבה זוגית על החלק התחתון של קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
מפזרים אגוזים בשכבה שנייה אפילו, ואז לשפוך מילוי על אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
8
אופים עד מילוי הוא נפוח והמרכז מוגדר רק, 45 עד 60 דקות. מגניב במחבת על המדף. (פאי יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
בואו מגניב, ואז לכסות באופן רופף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות קרם fraîche עד שהוא מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
2
מגישים עם עוגה.