קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שיבולת שועל עם פרמזן ופרושוטו

שיבולת שועל עם פרמזן ופרושוטו
גריסים עם פרמזן פרושוטו דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 210 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו מלח, מים בכוס מדידה בטוחה למיקרוגל, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן, תבשיל שיבולת שועל עם פטריות, פרושוטו ופרובולון, ו סלמון צלוי מעל גבינת פרמזן.

הוראות

1
מי מיקרוגל עד חם מאוד, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
בינתיים, מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הוסף prosciutto; לטגן עד לחות מתאדה וחתיכות להתחיל לטגן פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4
הסר prosciutto; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
5
מוסיפים את המים החמים למחבת הריקה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להקציף שיבולת שועל ומלח. מבשלים, חשוף, מעל בינוני נמוך חום עד עבה, על 3 עד 5 דקות. מערבבים בפרושוטו, גבינה, חמאה ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חמאהחמאה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
גריסיםגריסים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
בואו לעמוד להתקרר ולאפשר טעמים להתמזג, 2 עד 3 דקות.
8
לשרת.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS