שיבולת שועל עם רוטב אפרסק
שיבולת שועל עם רוטב אפרסק היא ארוחת בוקר שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-7 גרם חלבון, 4 גרם שומן ובסך הכל 255 קלוריות. תמורת 81 סנט למנה, מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר חום, מים, שיבולת שועל לבישול מהיר וסירופ מייפל. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 71%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות שיבולת שועל אפרסק, שייק אפרסק ושיבולת שועל וחטיפי שיבולת שועל אפרסק.
הוראות
בסיר גדול מערבבים אפרסקים, סירופ, 3 כפות מים, רכז מיץ תפוזים, קינמון וג'ינג'ר. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה, במשך 5 דקות.
בינתיים מביאים בסיר אחר את יתרת המים לרתיחה. מערבבים פנימה את שיבולת השועל, הצימוקים, הסוכר החום והמלח. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; לתת לעמוד 5 דקות.
מגישים שיבולת שועל עם רוטב אפרסקים, חלב ושקדים אם רוצים.