שעועית ירוקה חמה וסלט תפוחי אדמה עם גבינת עיזים
שעועית ירוקה חמה וסלט תפוחי אדמה עם גבינת עיזים דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם רוטב ויניגרט בלסמי, גבינת עיזים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . נסו שעועית ירוקה חמה וסלט תפוחי אדמה, סלט שעועית ירוקה תפוח אדמה חם, ו סלט תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; גריז עם ספריי בישול. מבשלים ומערבבים את השעועית הירוקה ואת הבצל עד רך, על 5 דקות. מערבבים את השום; לבשל ומערבבים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה יותר.
להעביר את תערובת שעועית ירוקה לתוך קערה גדולה עם תפוחי אדמה.
מוסיף את ויניגרט בלסמי, פלפלים אדומים קלויים, בזיליקום; לזרוק קלות. מערבבים בגבינת העז.