קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

שעועית לבנה איטלקית ומרק פנצ'טה

שעועית לבנה איטלקית ומרק פנצ'טה
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך בייקון פנצ'טה, מרווה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . עם כפית מתכונים דומים: Pancetan ומרק שעועית לבנה עם כרוב, מרק שעועית לבנה איטלקי לבבי, ו שעועית לבנה איטלקית ומרק קייל.

הוראות

1
בסיר 8 ליטר, לטגן pancetta בשמן זית עד רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים בצל וסלרי; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והופך שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
בצלבצל
3
מפזרים מרווה, 1 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מרווהמרווה
מלחמלח
4
יוצקים את ציר העוף, מכסים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השעועית מנוקזת, מכסים, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
שעועיתשעועית
5
בינתיים, לבשל את הפסטה ב 4 ליטרים מים רותחים עם 1 כפית מלח עד אל דנטה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
6
מסננים ומוסיפים למרק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
7
מערבבים פטרוזיליה טחון לפני ההגשה, ומפזרים גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה

ציוד