קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות18
ציון בריאות93
מגזין

שעועית פיאסטה

שעועית פיאסטה
שעועית פיאסטה היא ללא גלוטן וללא לקטוז מתאבנים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, שום, שעועית פינטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו שעועית פיאסטה קלה, עוף פיאסטה ושעועית שחורה, ו שעועית פיאסטה שחורה ואדומה עם אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את השעועית בקערה גדולה ומכסים אותם במים קרים. מניחים אותם בצד ולתת להם לספוג במשך 5 עד 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לנקז ולשטוף את השעועית, ולאחר מכן למקם אותם בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את השום, ירוק, כתום ופלפלים אדומים ואת הבצל. לכסות אותם עם סנטימטר של מים, ולאחר מכן להוסיף את חזיר או בייקון. לאחר מכן להוסיף את אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ופלפל. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להביא את התערובת לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים את השעועית עד מכרז, על 2 שעות. בדוק את רמת הנוזל בערך באמצע תהליך הבישול; אם אתה מעדיף את השעועית להיות פחות רכה, אתה יכול למצקת בערך שליש מהנוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת