- שזה לא ניתן לאילתור. נסו שעועית קאובוי, שעועית קאובוי, ו שעועית קאובוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את השעועית בסיר גדול ומכסים עם כמה סנטימטרים של מים. משרים את השעועית בין לילה ואז מתנקזים. לחלופין, להביא סיר עם שעועית מכוסה 2 אינץ ' של מים לרתיחה, להסיר מהחום ולתת להשרות במשך שעה, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
1
מחממים את שומן הבייקון ואת שמן הירקות בתנור הולנדי או בסיר כבד תחתית אחר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
טיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים את הבצל ואת sauté במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף רק מתחיל חום.
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קפה
בצל
שעועית
מים
מלח
5
מוסיפים את השעועית המנוקזת לסיר עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שעועית
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים את שוק החזיר, את המים, קצת מלח, ואת הקפה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קפה
מים
מלח
7
מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים בדרך זו במשך 50-60 דקות או יותר. (כמה שעועית עשויה להימשך זמן רב יותר לבשל, במיוחד אם הם מבוגרים. השעועית צריכה להיות אכילה, אבל עדיין קצת קשה (לא רך רגשני).
מרכיבים שתצטרך
שעועית
8
מוסיפים רוטב ברביקיו, מבשלים:
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
9
מוסיפים את רוטב ברביקיו ומערבבים לשלב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר מן hock מתחיל להפריד מן העצם, עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עצם
בשר
10
תבדוק כל דבר מפעם לפעם. אם השעועית מתחילה להישבר, משוך את שוק החזיר ופשיט את הבשר מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שעועית
עצם
בשר
11
החומצה מרוטב הברביקיו אמורה לעזור לשעועית לשמור על צורתה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
שעועית
12
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח
13
מוסיפים חלפיניו כבושים או טבסקו כדי לטעום קצת חום.