קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות91
מגזין

שעועית קאובוי

שעועית קאובוי
- שזה לא ניתן לאילתור. נסו שעועית קאובוי, שעועית קאובוי, ו שעועית קאובוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית בסיר גדול ומכסים עם כמה סנטימטרים של מים. משרים את השעועית בין לילה ואז מתנקזים. לחלופין, להביא סיר עם שעועית מכוסה 2 אינץ ' של מים לרתיחה, להסיר מהחום ולתת להשרות במשך שעה, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
1
מחממים את שומן הבייקון ואת שמן הירקות בתנור הולנדי או בסיר כבד תחתית אחר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים את הבצל ואת sauté במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף רק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיף את השום ו sauté עוד 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיפים שעועית, חזיר למשכן מים, מלח, קפה בצל, מבשלים: 
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קפהקפה
בצלבצל
שעועיתשעועית
מיםמים
מלחמלח
5
מוסיפים את השעועית המנוקזת לסיר עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים את שוק החזיר, את המים, קצת מלח, ואת הקפה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קפהקפה
מיםמים
מלחמלח
7
מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים בדרך זו במשך 50-60 דקות או יותר. (כמה שעועית עשויה להימשך זמן רב יותר לבשל, במיוחד אם הם מבוגרים. השעועית צריכה להיות אכילה, אבל עדיין קצת קשה (לא רך רגשני).
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
8
מוסיפים רוטב ברביקיו, מבשלים: 
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
9
מוסיפים את רוטב ברביקיו ומערבבים לשלב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר מן hock מתחיל להפריד מן העצם, עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עצםעצם
בשרבשר
10
תבדוק כל דבר מפעם לפעם. אם השעועית מתחילה להישבר, משוך את שוק החזיר ופשיט את הבשר מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שעועיתשעועית
עצםעצם
בשרבשר
11
החומצה מרוטב הברביקיו אמורה לעזור לשעועית לשמור על צורתה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
שעועיתשעועית
12
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
13
מוסיפים חלפיניו כבושים או טבסקו כדי לטעום קצת חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקורוטב טבסקו
14
מגישים עם קצת גבינה מגוררת ובצל אדום קצוץ על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
גבינהגבינה