שקדי הודו עם קרום חזרת
ניתן להכין את המתכון של קציצות הודו עם קרום חזרת תוך כ-35 דקות. תמורת 2.39$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 30 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם פפריקה, מיונז, יוגורט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 30%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שקדי הודו במרינדה, שקדי הודו מבושל וסתיו.
הוראות
מערבבים את המיונז והחזרת; לפזר על הודו. בצלחת רדודה מערבבים את פירורי הלחם, הפטרוזיליה והבצל.
מגלגלים הודו בתערובת פירורים לציפוי.
מניחים ב-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות.
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב. פרוס הודו; להגיש עם רוטב.