זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם חלב, פסטה orzo), אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: כרובית-כרישה קוגל עם קרום שקדים-הרב, כרובית-כרישה קוגל עם קרום שקדים-הרב, ו סלופיני סלמון עם אורזו שקדים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לבשל orzo על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
לנקז ולהניח בצד.
4
שלב סוכר 3/4 כוס ואת 9 החומרים הבאים (דרך תחליף ביצה) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מערבבים פסטה מבושלת ותערובת גבינת קוטג ' בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב היטב. תערובת orzo כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פסטה מבושלת
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)