שרימפס אפוי ברוטב פטה עגבניות נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 33 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 864 אוהדים. אם יש לך שמן זית, מלח, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. מתכונים דומים: שרימפס אפוי ברוטב פטה עגבניות, אורזו אפוי עם שרימפס, רוטב עגבניות ופטה, ו שרימפס אפוי עם עגבניות ופטה.
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה, חסינת תנור על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות יותר.3
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
1
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומניחים להתבשל במשך 5-10 דקות, עד שהמיצים מתעבים קצת.4
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1
הסר מהחום. מערבבים את עשבי תיבול, שרימפס, גבינת פטה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.