שרימפס בסגנון באהיה ברוטב קוקוס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 275 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. לך לחנות ותביא פלחי ליים, פלפל חריף, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו שרימפס ברוטב באהיה, מולים בסגנון באהיה, ו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לזרוק את השרימפס עם שום, מיץ לימון ו 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
3
במחבת גדולה, לחמם את שמן Annatto עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
Annatto
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיף את הבצל, בצל ירוק ופלפלים אדומים וירוקים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את העגבניות טחון ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את רוטב עגבניות, חלב קוקוס, צ ' ילה ו 1 כפית מלח. מבשלים עד הרוטב מצטמצם על ידי רבע, על 10 דקות. הגבירו את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, ערבוב, עד שהם ורודים ואטומים, על 5 דקות.
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.