שרימפס מלח ופלפל עם תרד מטוגן
שרימפס מלח ופלפל עם תרד מטוגן נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 35 מנות. מנה אחת מכילה 47 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של ויליאמס סונומה יש 4 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. אם יש לך תרד, פלר דה sel, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שרימפס מלח ופלפל עם אורז מטוגן תאילנדי, שרימפס מלח ופלפל, ו שרימפס מלח ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
בטיגון חשמלי עמוק, יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' וחום ל 191° על פי הוראות היצרן. קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.עבודה בקבוצות, מטגנים את התרד, פונה פעם אחת, עד פריך, על 2 דקות לכל אצווה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את התרד גיליון אפייה מוכן לנקז. מתבלים את התרד המטוגן עם פלר דה סאל, ואז עוברים למגש.
מוסיפים את השום לטיגון ומטגנים עד להשחמה קלה ופריך, על 2 דקות.
מפזרים את השום על התרד וכיסוי לשמור warm.In מחבת מטגנים גדולה על חום גבוה, לחמם את 3 Tbs. שמן. עבודה בקבוצות, למקם את השרימפס בשכבה אחת במחבת. מתבלים עם פלר דה סאל ופפר. מבשלים את השרימפס, מסתובב פעם אחת, עד שחום משני הצדדים ואטום לאורך כל, על 3 דקות לכל אצווה. מתבלים עם יותר פלר דה סאל ופלפל.
מעבירים את השרימפס לקערת מנה מחוממת ומגישים מיד עם התרד המטוגן.
מגיש 6.Williams-Sonoma Kitchen