צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? שרימפס מתובל עם רוטב שום שקדים יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, חומץ יין, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שרימפס עם רוטב שום חריף, מתאבן: שרימפס עם רוטב בוטנים שום צ'ילי חריף, ו שרימפס שקדים שום.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את השום, jalapeos וחצאי עגבניות על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך כ 30 דקות, או עד השום הוא חום זהוב פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מורחים את השקדים בצלחת עוגה ואופים במשך 7 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
תנו לשקדים להתקרר ולקצוץ אותם בגסות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
5
במעבד מזון, לגרגר בגסות את השום עם jalapeos, עגבניות ושקדים. עם המכונה על, בהדרגה להוסיף 3 כפות של שמן זית, ולאחר מכן את החומץ. לגרד את הרוטב לתוך קערה ומתבלים עם מלח, פלפל שחור קאיין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
( 23)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל וזורקים עם אבקת אנצ 'ו צ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את השרימפס למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד בקושי לבן לאורך כל, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיף את היין ומבשל, רועד המחבת, עד השרימפס מבושלים, כ -30 שניות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס למגש. מבשלים את מיצי המחבת עד מעובה, כ -30 שניות, ואז לשפוך אותם על השרימפס ולזרוק למעיל.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.