שרימפס Tchoupitoulas הוא מאכל שמגיש 4. תמורת $1.25 למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 36 גרם שומן ובסך הכל 396 קלוריות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו מיץ צדפות, שום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 25% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מתכון חביתת שרימפס/ביצים מוקפצות עם בצל אדום ושרימפס , משאית שרימפס הוואי (חמאת לימון שום שרימפס) ומשאית שרימפס הוואי ספיישל (חמאת שום לימון שרימפס) .
הוראות
1
ממיסים 4 אונקיות מהחמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
2
מוסיפים את התיבול הקריאולי, מיץ הצדפות, השום והשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מטגנים עד שהשרימפס ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מוסיפים את הפטריות, הפטרוזיליה והבצל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
5
מטגנים עד שהפטריות רכות, כ-2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
מוסיפים את 2 אונקיות החמאה הנותרות וממשיכים לבשל עד שהרוטב קרמי.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
7
מגישים על סבבי לחם צרפתי בכלי ביצים מצומצמות או קערות מרק רדודות.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. המומו סוביניון בלאן עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מומו סוביניון בלאן
מציג אף מורכב עם ניחוחות של פירות טרופיים, תווים עשבוניים ורמז לקסיס. התסיסה הטבעית מוסיפה איכות עשירה ומרקם לחך, עם תווים עדינים של גרידת לימון ופסיפלורה. הגימור פריך ויבש. טעים עם כל סוגי פירות הים וסלטי הקיץ, או ליהנות בפני עצמו כאפריטיף מרענן.