תאנה כבושה, רוביולה ושמן פיסטוק קרוסטיני
המתכון חמוץ התאנה, רוביולה, & פיסטוק שמן קרוסטיני מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. לך לחנות ותביא מים, פיסטוקים, גבינת רוביולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תאנה כבושה, רוביולה & פיסטוק שמן קרוסטיני, קרוסטיני תאנה אפוי, ו פיסטוק פרמזן קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ יין אדום, סוכר, ותאנים מיובשות עם 1/4 כוס מים בסיר; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולתת לשבת עד התאנים לרכך, כ -30 דקות.
תאנים באורך חצי. (לחלופין, השתמש 6 תאנים טריות וחצאי לאורכו.)
דק למחוץ פיסטוקים ולשלב עם שמן זית כתית.
למרוח גבינת רוביולה בטמפרטורת החדר על גבי טוסטים חמים. למעלה עם תאנים חצויות.