תבשיל Perogie
תבשיל Perogie עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 55 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1082 קלוריות. אם יש לכם לזניה אטריות, מלח ופלפל, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. . מתכונים דומים: ארוחת ערב פרוגי שמנת, ארוחת ערב פרוגי שמנת, ו תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים לזניה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
צלי תפוחי אדמה בתנור במשך כשעה. לפצל תפוחי אדמה לגרוף החוצה באמצע; להשליך עורות.
מערבבים גבינת צ ' דר לתפוחי אדמה. בקערה, למזג יחד גבינת קוטג', ביצים, מלח ופלפל; להפריש.
שכבת אטריות לזניה בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מורחים תערובת גבינת קוטג ' על אטריות.
אטריות שכבה שוב להפיץ תערובת תפוחי אדמה וגבינה כדי לכסות אטריות. חלק עליון.
במחבת, מטגנים בייקון עד חצי מבושל.
מפזרים בצל למעלה. תבשיל נקודה עם מרגרינה.
טמפרטורת תנור נמוכה יותר ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 45 דקות.