קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות7
ציון בריאות42
מגזין

תבשיל Perogie

תבשיל Perogie
תבשיל Perogie עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 55 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1082 קלוריות. אם יש לכם לזניה אטריות, מלח ופלפל, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. . מתכונים דומים: ארוחת ערב פרוגי שמנת, ארוחת ערב פרוגי שמנת, ו תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים לזניה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
4
צלי תפוחי אדמה בתנור במשך כשעה. לפצל תפוחי אדמה לגרוף החוצה באמצע; להשליך עורות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים גבינת צ ' דר לתפוחי אדמה. בקערה, למזג יחד גבינת קוטג', ביצים, מלח ופלפל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
תפוח אדמהתפוח אדמה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
שכבת אטריות לזניה בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מורחים תערובת גבינת קוטג ' על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
פסטהפסטה
מורחיםמורחים
8
אטריות שכבה שוב להפיץ תערובת תפוחי אדמה וגבינה כדי לכסות אטריות. חלק עליון.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גבינהגבינה
תפוח אדמהתפוח אדמה
מורחיםמורחים
9
במחבת, מטגנים בייקון עד חצי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מורחים על גבי תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
11
מפזרים בצל למעלה. תבשיל נקודה עם מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
בצלבצל
12
טמפרטורת תנור נמוכה יותר ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור